En blogg er født

Jeg er en liten blomst i en stor verden, som holder til i en kystby på sør-østlandet.

Jeg liker poesi, meningsfylte samtaler, tankefulle netter og smaksrike matretter. Jeg trives aller best alene, og anser meg selv som en livsnyter på høyt nivå. Det er viktig å gripe mulighetene livet gir deg. Fange de små og store gledene.

IMG_0100
Denne bloggen er ment til å være en overskuddsblogg. Et sted jeg kan finne roen, og dele fotografier og tekster når jeg får lyst. Jeg driver også en annen blogg, men vinterblomst er ment til å være adskilt fra denne.

Jeg håper du vil følge med meg på reisen. Du kan klikke følg i sidemenyen og motta oppdateringer på mail eller i wordpress-feeden din.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s