Smerten min har ingen stemme

Jeg slipper ut et tungt sukk og føler på at det hele er så overfladisk. Jeg trenger virkelig ikke dette. Kunne så inderlig ønske han forsto at ikke alt var på stell. Alt jeg vil er å skrike det ut, men smerten min har ingen stemme.

IMG_3578
Et lite utdrag fra noe som er i ferd med å bli til noe mer. Noe lengre, mer omfattende.

Smerten min hadde ingen stemme på den tiden. Jeg fant ikke de rette ordene for å frigjøre den. Noe holdt meg tilbake, men nå er jeg klar. Det er på tide å skrive seg ut av smerten, en gang for alle. La den bli en del av en annen sin historie. En hovedperson i min fortelling. Med fragmenter av egne erfaringer, og andres. Og de som bare tilhører fantasiens bunnløse dyp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s