Cemetery


Ved de dødes hvilested finner jeg fred.


Stadig vandrer jeg blant graver, kors og blomster. Fotograferer, eller bare eksisterer.


Kirkegården er en av mine nærmeste naboer, og den eneste jeg faktisk besøker.


Jeg vandrer i soloppgang og måneskinn. I snø og regn. Fylt med lyse og mørke tanker.


I mørket finner jeg ro, den indre roen jeg så sårt trenger.

Advertisements

4 thoughts on “Cemetery

 1. Jeg også liker kirkegårder. Jeg pleide å snakke til farmor når vi besøkte gravstedet. Jeg fikk ikke svar, men fikk lettet hjertet mitt. Et hjerte med belast.

  Likt av 1 person

  1. Det var fint å høre! At du fikk lettet hjertet ditt. Jeg har som regel ingen spesielle jeg besøker på kirkegården, men jeg liker å sette meg ned ved tilfeldige graver eller bare gå å kikke på blomstene. Tenke på hva slags liv de hadde, hviske noen ord. Jeg går ofte til graver det ikke finnes blomster på.

   Noen ganger besøker jeg graven til farmor og farfar. Og oldemor. Men ingen av disse har jeg noen minner om. Både farfar og oldemor døde før jeg ble født. Likevel liker jeg å hilse på. Spesielt oldemor.

   Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s