Cemetery

IMG_7101
Ved de dødes hvilested finner jeg fred.

IMG_7099
Stadig vandrer jeg blant graver, kors og blomster. Fotograferer, eller bare eksisterer.

IMG_7139
Kirkegården er en av mine nærmeste naboer, og den eneste jeg faktisk besøker.

IMG_7141
Jeg vandrer i soloppgang og måneskinn. I snø og regn. Fylt med lyse og mørke tanker.

IMG_7144
I mørket finner jeg ro, den indre roen jeg så sårt trenger.

4 kommentarer om “Cemetery

  1. Jeg også liker kirkegårder. Jeg pleide å snakke til farmor når vi besøkte gravstedet. Jeg fikk ikke svar, men fikk lettet hjertet mitt. Et hjerte med belast.

    • Det var fint å høre! At du fikk lettet hjertet ditt. Jeg har som regel ingen spesielle jeg besøker på kirkegården, men jeg liker å sette meg ned ved tilfeldige graver eller bare gå å kikke på blomstene. Tenke på hva slags liv de hadde, hviske noen ord. Jeg går ofte til graver det ikke finnes blomster på.

      Noen ganger besøker jeg graven til farmor og farfar. Og oldemor. Men ingen av disse har jeg noen minner om. Både farfar og oldemor døde før jeg ble født. Likevel liker jeg å hilse på. Spesielt oldemor.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s