Paddeflat

Kveldens gode gjerning:
reddet en padde i mørket fra å bli påkjørt.

Muligens et snodig syn der jeg satt på huk midt i veien i nattemørket, mens bilen kom kjørende. Alle dyr er verdifulle, og det er ikke deres feil at det finnes raske kjøretøy. Padda var midt i veien og hadde ikke rukket over til en av sidene. Jeg har sett nok paddeflate padder i mitt liv, most utover asfalten med innmaten på utsiden. Jeg synes frosker og padder er vakre, fascinerende skapninger. Derfor bar jeg den trygt over.


PS: jeg hadde refleks.

2 kommentarer om “Paddeflat

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s