Fremtiden i dine hender


I dag har jeg sett filmen The giver. Det var en vakker,  men også dyster film. En sterk film som får meg til å tenke og sette enda mer pris på verden vi lever i. Jeg tenker på alt det vakre vi omgir oss med. Fargesprakende fargenyanser. Blått hav og blå himmel. Naturens vakre grønne nyanser. Blomster og planter. Ruvende, storslagne trær. Blomster i alle regnbuens farger.


Alle de vakre insektene og dyrene. Biller, sommerfugler, frosker, gresshopper. Fuglene som flyr så fredfullt på himmelen. Sjiraffer, sebraer og elefanter på savannene. Katter og hunder i hjemmene våre.


Jeg verdsetter alle følelsene jeg får erfare. Både de gode og de vonde. Å gråte til man føler det ikke finnes flere tårer igjen. Å le så det verker i hele kroppen. Å smile så man nesten får kjeven ut av ledd. Å puste inn frisk høstluft og kjenne den, hele veien ned til lungene. Å beundre et annet menneske. Være glad i. Å elske (livet og kanskje en spesielt utvalgt).

Sett pris på alt det du opplever, på godt og vondt. Bruk livet best mulig. Vi har kun ét liv. Gjør det du drømmer om, før det er for sent. Livet er ubeskrivelig vakkert – når du er i stand til å se det. Føle det, av hele ditt hjerte.