Hverdagsgleder i uke 13

Det har allerede blitt 3. april og jeg synes dagene går så ufattelig fort. Forrige uke føltes både lang og veldig rask på samme tid. Jeg tenkte å nevne tre fine ting med uken som gikk.

1. Flytting
Denne gangen er det ikke jeg som skal flytte, men mine foreldre flytter snart inn i en leilighet rett over meg. Jeg gleder meg på deres vegne, med enklere vedlikehold og færre ting som følge av redusert boareal. Som minimalist er det alltid en glede å vite at folk kvitter seg med ting (og ikke anskaffer det igjen). For min del er det også mange fordeler med at de bor så nærme.

2. Bilderedigering
I uken som gikk, fikk jeg gleden av å redigere mange bilder. Jeg har mange på lager, men trenger roen til å sette meg ned med det. Jeg elsker å tilbringe tid i Photoshop og Lightroom.

IMG_7218
3. Ny telefon
I forrige uke bestilte jeg ny telefon, Samsung galaxy S7. Et stort skritt for meg som vurderer innkjøp opp og ned i mente, og sjeldent kjøper noe nytt. iPhonen jeg hadde fra før, er snart 4 år gammel. Jeg følte egentlig det var litt for kort tid, men jeg velger å unne meg denne materialistiske gleden. Både fordi iPhonen jeg har er veldig treg og dårlig til fotografering. Selv om jeg tar de fleste bilder med Canon EOS 5D mark III, er det greit å ha muligheten til å ta bilder med telefon, i situasjoner hvor jeg ikke har med meg speilreflekskamera. Da må kvaliteten være god nok.

Jeg gleder meg til den nye telefonen ankommer i dag eller i morgen. Litt større skjerm enn jeg hadde fra før, gir meg også muligheten til å legge ipaden på hylla, en gang for alle. Jeg vil helst ha færrest mulig enheter, og ipad er aldri noe jeg hadde gått til anskaffelse av selv, hvis ikke jeg hadde arvet den jeg har nå.

Hva var dine hverdagsgleder i uken som gikk?

En kommentar om “Hverdagsgleder i uke 13

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s