Torsdagstanker

Jeg tenker ufattelig mange tanker i løpet av én dag, og da kan det være fint å skrive ned noen. Om hverdagen, livet – og litt av hvert.


Et av de fineste stedene å gå tur med hunden er definitivt på kirkegården. Mitt fristed. Her går vi flere ganger hver uke.


Gårsdagen gikk fra en potensiell 6-er på lykkeskalaen og opp til 9 (jeg skriver mer om lykkeprosjektet senere engang). Jeg avsluttet dagen med hyggelig besøk hos mine foreldre.

Denne dagen ligger også godt an.


Resten av dagen skal jeg forsøke å nyte. Med vegansk chop suey til middag, filmen Most likely to die på skjermen og senere en bok av Helle Helle. En forfatter jeg har en stor forkjærlighet til. Det er noe vakkert med de hverdagslige og enkle historiene hennes. Hun skaper absolutt spenning i hverdagen. Det er vanskelig å forklare, bøkene må bare leses. Jeg tror det er en type bøker man enten liker, eller overhodet ikke liker. Enten treffer hun blink eller bommer. Jeg synes hun har truffet noe riktig.


Dagens anbefalte lydbok for litt god underholdning: «Sitt ned og hold kjeft» av Knut Nærum. Finnes på Storytel.

Tankene spinner videre på flere ting lydboken tar opp. Knut Nærum er uten tvil morsom og underholdende, men det utelukker ikke at det samtidig kan være tankevekkende.

Gi meg et ord og det er nok til at jeg tenker en hel historie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s