Det går greit

Det gjør godt å gråte. Slippe tårene lydløst nedover varme kinn. Gi slipp på smerten for denne gang. Jeg tillater meg å gråte, lenge og hysterisk – noen ganger. Når jeg har valgt å omfavne alle følelsene mine, la de slippe fri, slippe til – må jeg også ta konsekvensene. Livet er ikke alltid rosenrødt. Det er ikke bare fryd og gammen. Man kan ikke forvente bare glede og gode følelser.

Å gi slipp handler like mye om å få mer, som det handler om å miste. Noe forsvinner bort, noe nytt trer frem. Og det er så viktig å se verdien i det. Jeg gir slipp på innelukkede følelser. Sinne, sorg, savn, sjalusi og selvdestruktivitet. Vonde minner, utsagn og følelser. Det er viktig å få det ut.

Det er greit å skrike, greit å gråte, greit å få noe som kan ligne en treårings trassanfall. Nettopp fordi det er greit å være meg, akkurat slik jeg er. La meg få slå i veggen, hoppe opp og ned på gulvet, klore meg i ansiktet eller ødelegge litt av meg selv. Noen ganger er det nødvendig, og det er greit. For det angår ikke deg eller dere. Det er ikke deg som må stå i sinnet, stå i følelsen. Du er ikke tilstede, og om så: bare i tankene.


Det går greit.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s