Hverdagsgleder i uke 14

Nok en uke har passert, og jeg tar imot denne mandagen med åpne armer. Men hvordan var uken som gikk? Jeg tenkte å gjøre det samme som jeg gjorde forrige mandag: å nevne tre fine ting med uken som nå er over.

1. Vårruller
I forrige uke lagde jeg deilige veganske vårruller. Det er alltid en glede å lage det fra bunnen av. Tre andre mennesker fikk også gleden av å smake på disse.

2. Skattepenger
Jeg var spent på hvordan dette årets skatteoppgjør ble. Som alle tidligere år, får jeg igjen på skatten. Nesten 8500 kroner. Mindre enn i fjor, men alt er jo en bonus. Jeg vet at flere mener man egentlig ikke «får igjen» på skatten, siden dette er penger man tross alt har betalt inn i form av for mye skatt. Men for meg som som er uføretrygdet og ikke i arbeid, er dette penger jeg uansett aldri hadde hatt. Jeg ser på det som en form for feriepenger. En gledelig bonus til sommeren.


3. Tekstutfordring
Jeg har stor glede av tekstufordringen jeg har sammen med aspergerinformator.com. Vi poster et innlegg hver lørdag, på hver vår blogg – og hittil har vi skrevet til temaene fødsel og mat. Til lørdag er temaet vår.

Hva var dine hverdagsgleder i uken som gikk?

2 kommentarer om “Hverdagsgleder i uke 14

  1. Mine hverdagsgleder i forrige uke var Musikkteaterprisen mandag i forrige uke der musikalene som ble satt opp her til lands i 2016 ble feiret (veldig karolinsk siden jeg elsker musikaler, dessuten fikk jeg tak i autografen til Klaus Hagerup og det var supert) og en avslappende og behagelig helg der jeg så Løvetannbarn på kino og shoppet litt fint påskelesestoff 🙂

    Ellers gratulerer med penger igjen på skatten, jeg fikk ca 3000 selv (det pleier jeg alltid å få igjen i grunnen, det pleier å være ca 3000) og som arbeidssøkende kommer det absolutt godt med. Og å så søt hund 🙂

    • Det hørtes ut som fine hverdagsgleder! Og kjekt at du også fikk igjen litt på skatten. Det er en fin sommerbonus,

      Hun er en skjønn hund ja, lille Mira 🙂 Jeg kommer sikkert til å poste litt flere bilder av henne her senere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s