Noe som er vakkert

Jeg kommer stadig over vakre, fine og inspirerende ting både på nettet og i livet ellers. Så jeg tenkte å dele et lite knippe jeg har funnet denne uken.

Eva Swensens timelapsevideo av akvarell
Ivar Bu sitt dikt: Våren er ikke vår
Hjertejubel.com sitt meningsfylte innlegg Det er på tide å leve med mer mening


Caroline Ingebrigtsens innlegg på Kvinneguiden om fordommer mot overvektige. Hun berører et viktig tema, på en god måte. Caroline skriver godt og jeg er en fast leser av bloggen hennes Carolines verden. En blogg jeg anbefaler å lese. Hun virker som et fint menneske.

Et innlegg på Listebloggen med 100 ting å gjøre før 1. september. Bare fordi det er superfint og så inspirende med fine lister. Jeg elsker lister, kan aldri få nok av lister! Og derfor har jeg startet litt smått, med å liste opp tre hverdagsgleder for uken som har gått, hver mandag her på bloggen. I morgen blir det tredje uken på rad. Det kommer nok litt andre lister i fremtiden også, med fine ting. Ting jeg drømmer om, ting jeg vil oppleve, ting jeg har opplevd.

Jeg ønsker dere alle en riktig god søndag. Lag en god avslutning på uken, før du tar imot uke 16.

2 kommentarer om “Noe som er vakkert

  1. God påske! Og ååå, det vårdiktet du linket til var superfint ❤ Syns også de andre linkene var interessante så takk for tipsene 🙂 For øvrig så er vi jo faktisk i uke 15, den uken vi tar i mot i morgen er uke 16 (når man får penger fra Nav slik jeg gjør som arbeidssøkende lærer man ukene veldig godt siden når man får inn penger neste gang alltids er relevant), sånn som et apropos liksom 😉

    • Hehe, det er sant! Gikk nok litt surr i uketallet fordi jeg i morgen legger ut et innlegg om hverdagsgleder fra uke 15, altså denne uka som har vært. Har egentlig full kontroll over uketallene. Mer det enn datoer. Tiden går jo så fort!

      Hyggelig du likte linkene 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s