Hverdagsgleder i uke 15

Da har vi passert første halvdel av måneden og en ny uke ligger foran oss. I dag tenkte jeg å ta for meg tre hverdagsgleder i uken som gikk, slik som jeg har gjort tidligere her på bloggen. Jeg kommer til å poste dette fast hver mandag.

1. Vegansk mat fra Sverige
Som veganer er det alltid en glede når jeg får produkter fra Sverige, til en billigere penge og med langt bedre utvalg. Jeg er sjelden i Sverige selv, siden jeg blir båtsyk, men mine foreldre er ofte over svenskegrensa, og får da handlet litt for meg.

2. Forandringer i hjemmet
I løpet av uken har verandagulvet blitt beiset grått og jeg har fått nye hagemøbler. To sofaer i stuen er byttet ut mot en hjørnesofa fra mine foreldre (som skal flytte) og jeg har fått ryddet og fjernet litt flere ting. Enda flere ting jeg har klart å gi slipp på, etter en ny runde i de nok så få personlige eiendelene mine. Som minimalist er det befriende å ha færrest mulig eiendeler. Ikke bli forstyrret av det jeg omgir meg med. Da får også hver gjenstand høyere verdi og større betydning for livet mitt.


3. Indre ro og personlig utvikling

Det siste halvåret har ført med seg relativt store endringer i livet mitt. Positive endringer. Men de siste ukene har vært utfordrende, av ulike årsaker. Ting jeg ikke rår over, ting utenfor min kontroll. Det har ført til rastløshet, stress og uro. Men nå ser det ut til at jeg endelig har funnet tilbake til den indre roen, roen i meg selv.

Denne uken har vært en god uke for personlig utvikling. Flere nye tanker har funnet sted, noen gamle har blitt forkastet og jeg ser stadig hvordan jeg er i utvikling. Jeg går dypere i meg selv, kommer enda mer i kontakt med egne følelser, drømmer og mål – noe som fører til mer flyt i livet og sinnsro.

Hva var dine hverdagsgleder i uken som gikk?

2 kommentarer om “Hverdagsgleder i uke 15

  1. Mine hverdagsgleder har vært å fotografere, kaste hullete sokker i søpla, ta livet av en telefon (jeg blir også forstyrret av visse typer gjenstander) og å skrive e-post med mennesker jeg bryr meg om.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s