Growing


En helt vanlig kepaløk, som bare begynte å vokse på kjøkkenbenken. Litt fascinerende ble den jo til slutt, selv om den er myk og rar inni. Jeg lot den ligge å vokse, fordi jeg ville fotografere den. En ensom løk på et spisebord. Ja, jeg er muligens litt merkelig, men det er denne løken også.

Hvis du er glad i løk kan du jo enten lese matpoesien min om løktårer, eller vurdere å finne noen deilige oppskrifter med løk på Vegetarbloggen. Eller begge deler, hvis du både er sulten på mat og poesi.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s