Fire fine

Jeg tenkte å dele noen fine linker fra forrige uke. Tekster som har gitt meg glede, vært til inspirasjon og ettertanke. Del gjerne linker i kommentarfeltet, hvis du har noe du vil tipse meg om!

Aller først: Synnøve Fauske Dale sitt blogginnlegg Elvenes magiske løp. Hun skriver vakkert om elver og livets gang. Om endring og undring. På bloggen Synnas verden finner jeg ro og tid til refleksjon og ettertanke. Vise tanker fra noe som må være et vakkert og unikt menneske. Anbefales på det varmeste!

Fine og drømmende bilder på bloggen til Lina Flodins, i innlegget Jellyfish.

Helene Larsens innlegg «Ingen er så god som du». Et vondt, men vakkert innlegg. På Aspergerinformator.com skriver Helene en givende og viktig blogg. Hver dag kl. 15 kan du ta del i hvordan det er å leve med Asperger og tilleggsvansker. Livet på godt og vondt. Anbefales!


Et inspirerende innlegg om tips til skjønnlitterær skriving av Julie Eilén. Jeg elsker å skrive ulike tekster. Alt fra dikt og haiku til noveller, dagboknotater eller bare tanker om ulike temaer. Egne erfaringer og oppdiktede historier. En salig blanding. Jeg kjenner det kribler i fingrene av slike gode innlegg.

Jeg vil bare skrive, som om ingenting annet betyr noe. Og jeg skriver ganske mye, bare ikke nok. I 2018 har jeg lyst til å begynne på skrivekurs ved Forfatterskolen på NooA. Et nettkurs man tar over 180 dager. Tiden får vise hvor tid det blir, men målet er å begynne engang i 2018 på skrivekurs 1. De har flere. Jeg skriver nok mer om dette til neste år.

2 kommentarer om “Fire fine

 1. Spennende med skrivekurstanker ! Jeg elsker også å skrive,skriving er pusten min. har nettopp begynt på kurs på nooa som heter manusutvikling. Har ikke levert noe ennå så jeg vet ikke hvordan det er,men tidligere i år slo jeg til og dro til italia på skrivekurs,og hadde kursholder der. Nå er jo skriftlig over nett og fysisk oppmøte to ulike ting men jeg syntes iallefall hun var en dyktig kursholder! Lykke til 🙂 ps. Har nettopp oppdaget at du har to blogger! Har kun visst om livetsrose til nå,så gøy å lese enda mer fra deg 🙂

  • Ja, jeg håper å få til å begynne til neste år. Tror det kan bli veldig bra. Men jeg trenger nok litt tid på meg i forkant for å etablere litt bedre skriverutiner. Litt ulike ting som må på plass først, som ikke avhenger kun av meg. Men jeg ser for meg å få på plass gode rutiner i løpet av høsten, så jeg får bedre ro og tid til å skrive – og kan begynne engang på nyåret. For tid er egentlig det jeg har aller mest av, jeg trenger bare ro og et sted jeg kan dra til for å skrive 😉

   Jeg skriver jo en god del nå, men blir dessverre mye forstyrret av hunden min, siden jeg er veldig sensitiv for lyd og støy. Derfor har jeg behov for et sted utenom hjemmet å dra til, så jeg kan sette av noen faste dager i uken til skriving. Og det kommer på plass i løpet av de neste månedene.

   Jeg liker nok bedre tanken på kurs over nett, siden det ikke setter noen krav til tidspunkt for oppmøte eller døgnrytmen min. Ikke minst at jeg slipper å bli overveldet og utslitt av andre mennesker (noe jeg lett blir). Men det ser ut til å være mange spennende skrivekurs i utlandet og sånt ja, har sett litt på flere ulike tidligere. Per i dag er det ikke en mulighet, men kanskje i fremtiden 🙂

   Jeg opprettet denne bloggen i tillegg til Livets rose i slutten av mars. Trives med to litt ulike blogger. Så her kommer det vanligvis 7 innlegg i uka, mens det på Livets rose er 5 (mandag-fredag). Hyggelig å se at du titter innom her!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s