Kjære blomster


Kjære blomster, stå stødig gjennom stormen. Krum dere sammen og hold på varmen i frostnetter, skygg for hverandre i solsteiken.


Vær vennlig, alltid. Du vet aldri når du trenger en venn å støtte deg på. En som kan hjelpe deg hvis du faller. En som som kan stå stødig sammen med deg, når du ikke lenger er sterk og værfast.


Akkurat som mitt favorittsitat fra serien Skam: mennesker trenger mennesker. Du vet aldri når du trenger en hjelpende hånd. Så gjør det til ditt livsmotto: Be kind. Always.

5 kommentarer om “Kjære blomster

  1. Mennesker trenger mennesker. Men mennesket meg trenger annerledes mennesker, de som ikke bare tenker A4. Med dem går jeg meg vill og faller i frø som en avblomstret løvetann.

    • Da er vi to, som ikke trenger A4-mennesker. Kanskje A2? 🙂 Det er jo et større format, så kanskje det er rom for litt mer. Rom for å være annerledes. Være oss selv.

      Jeg trenger mennesker som deg i livet mitt. Ikke spesielt mange andre. Du er en verdifull venn. En vakker forglemmegei som aldri glemmes. Liten og skjør, men fargesterk. Blå som havet og himmelen, og blomsten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s