Radiolåt

Musikken fanger
essensen av
min barndom

Om minnene
svinner hen
har vi alltid
denne utdaterte, trege
radiolåten

Repeat, repeat
til du sovner
inn


Musikk er det femte temaet i tekstutfordringen sammen med Aspergerinformator. Som dere kanskje har sett, har jeg postet flere sanger her på bloggen. Det kommer jeg til å fortsette med, å dele vakker musikk. Sammen med bilder, dikt og andre tekster.

Kanskje jeg en gang i framtiden kan dele noen egne sanger også. Jeg liker å spille keyboard, men har enda ikke fått somlet meg til å faktisk spille inn noe av det. Og siden flere av mine egenkomponerte melodier finnes kun i hukommelsen, kan det jo være en idé. Jeg kan ikke noter, men jeg kan likevel lage musikk. Selv om det ofte går lenge mellom hver gang jeg setter meg foran tangentene og skaper noe, skaper jeg likevel vakre toner på andre måter. Ikke hørbart, men lesbart og synlig for øyet. Jeg spiller på livets toner og skaper tekster og blikkfang (les: fotografier).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s