Etter alle disse årene

Jeg tenker noen ganger på hva som kunne ha skjedd hvis han ble en del av livet mitt igjen. Hvis han hadde kommet og sagt at han ville ha meg. Det verste er at jeg ikke hadde hatt en reell sjanse til å stå imot. Han kan trampe inn i livet mitt når som helst og rokke ved alle verdiene mine. Forkaste prinsippene mine og alt jeg står for. Jeg tror på ingen måte han kommer til å gjøre det, men det er skremmende at han har et slikt tak på meg. At følelsene er så sterke etter alle disse årene. At jeg er like betatt, besatt.

Heldigvis vet han ikke hvilket grep han har rundt hjertet mitt. Det kunne endt stygt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s