Hverdagsgleder i uke 17

1. Boken «dømt til å over(leve)»
Helene Larsen har skrevet nok en gripende bok om livet med Asperger syndrom. Hennes første bok, «knapp nok» handlet om barndom, oppvekst og utvikling. En sterk fortelling fra virkeligheten. I denne boken følger vi henne i voksenlivet på psykiatrisk avdeling. Det er en knakende god oppfølger. En bok jeg kan anbefale fra dypet av mitt hjerte. Helene har et rikt og levende språk. Hun skriver på en måte som treffer meg. Takk for at du er min nettvenn, for at du er en god blogger og forfatter. Boken kan kjøpes hos Spiss forlag for de som er interessert.

Som minimalist har jeg faktisk stoppet helt å kjøpe bøker, men dette var et unntak.

2. Masse Mirakos
Jeg koser masse med Mira hver uke, ingen tvil om det. Men denne uka har vi tilbrakt en god del tid på sofaen og i senga. Med serier, kos og hvile. Mira var også hos dyrlegen på mandag og tok tannstein. Det var litt skummelt at hun skulle i narkose synes jeg, siden hun er såpass liten. Små hunder er jo litt mer utsatt. Men det gikk heldigvis helt fint.


3. En viktig avslutning på måneden (og uken)
Søndagen ga meg en god avrunding av måneden. Til tross for magesmerter og lavt energinivå, var dette en dag som ga meg masse. Jeg hjalp til med litt pakking for mine foreldre som snart skal flytte, fikk reflektert mye over måneden som har gått og satt meg noen mål for mai. April var en svært givende måned, på mange plan – og månedens siste dag gjorde et inntrykk på meg. Nå sier jeg bare: kom mai, du skjønne, milde.

Hva var dine hverdagsgleder i uken som gikk?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s