Mailykke

Lykken i mai er å se trær som står i full blomst. Hjem som er dekortert med krukker fylt med blomster. Se barn som løper, hunder som bjeffer – at det blir liv i verden igjen etter en rolig vinter.


Mai-lykke er at det er lenger lyst om kveldene. At det er akkurat på grensen til for varmt. Etter midten av mai begynner jeg å klage hyppigere over den klamme, varme sommeren som er på vei. Men i begynnelsen av mai er det enda rom for å puste. Pusterom i en passe varm vår.


Mai-lykke er å glede seg til badetemperaturen kommer, så det er mulig å holde ut varmen de neste fem månedene. Å sette pris på blomster og sol, at det på en måte veier opp for alt det ubehaget en sommer drar med seg. Selv om flertallet av nordmenn sikkert ikke er enige med meg. De liker sommervarmen. Jeg begynner å klage i april/mai, avhengig av hvor tidlig det blir varmt. Og jeg vil for all del ikke bli brun!


Den største lykken i vår- og sommermånedene er gleden over å fotografere naturen igjen, etter den har ligget i dvale på vinterstid. Likevel; jeg ser frem mot høsten. Det er den vakreste årstiden av de alle. Med farger OG en sval temperatur. Jeg forsøker å glede meg over sommerværet, men trenger stadig en påminnelse for å nyte det.

2 kommentarer om “Mailykke

  1. Flotte naturbilder. Selv syns jeg det var litt for varmt i sola i dag, som om jeg skulle kveles. Men kveldene er vakre og nå ser jeg på gjenskinnet i et vindu. Jeg liker slike speilinger. Det er huset som speiler seg.

    • Tusen takk. Hyggelig du likte dem! Sola er litt for varm ja. Men det var flott når jeg gikk tur i dag morges. Akkurat passe temperatur, rett etter solen hadde stått opp 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s