Hverdagsgleder i uke 18

Da har vi allerede passert den første uken i mai, og som vanlig ønsker jeg å ramse opp tre hverdagsgleder fra uken som gikk.

1. En fantastisk mandag
Uken startet strålende. Mandagen var bare så utrolig fin. En slik dag som ble avsluttet med at jeg følte med hele kroppen, fra topp til tå – hvor herlig det er å leve. Hvorfor? Det kan kun beskrives ved å ramse opp en rekke hverdagsgleder. Store og små, og kanskje mest små i andres øyne. Men det viktigste er hva som gjør meg lykkelig. Den beste beskrivelsen av mandagen var at det var en pangstart på uken!

2. Photoshoot
På torsdag hadde jeg en fin photoshoot med Elin. En herlig dame jeg har hatt gleden av å kjenne i over syv år nå. Det var fint å fange henne i fotografier. Smilet hennes, latteren. Et vakkert menneske med glimt i øyet.

IMG_8441
3. God mat
Matgleder er alltid noe jeg verdsetter. Og god mat kan være så mye. For min del må den være vegansk. Noen av forrige ukes matgleder var blant annet Coop sitt veganske tacofyll, en deilig bringebær sorbet-is og en grønnsaksgryte. Denne uken blir det trolig enda flere matgleder. Store og små. Jeg starter denne nye uken med en frisk smoothie.

Hva var dine hverdagsgleder i uken som gikk?

2 kommentarer om “Hverdagsgleder i uke 18

  1. Mine hverdagsgleder i uken som gikk var mailveksling og kryssmailing, mestre kameraet mitt enda litt mer og noen gode samtaler med behandleren min.

    • Det hørtes ut som fine hverdagsgleder! Og jeg håper denne uken også blir fylt med fine mail i innboksen for oss begge, og fotografier i vårværet. Du er god 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s