Eiendomsrett


Du kan ikke holde fast
til noe du ikke eier
Du kan ikke eie
et annet menneske

Reklamer

2 kommentarer om “Eiendomsrett

    1. Ja, jeg liker godt at jeg kan «fange» både mennesker, blomster og verden generelt – uten å ta noe som ikke er mitt. Jeg kan få og få, uten at jeg egentlig tar noe. Det er en vakker tanke. Jeg drømmer om å fange alt det vakre her i verden. For skjønnhet finnes overalt. Også i det triste, makabre eller fæle.

      Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s