Hverdagsgleder i uke 19

Nok en ny uke er her, og vi er halvveis i mai allerede. Det er nesten litt vanskelig å fatte, for den siste tiden har gått så utrolig fort. Jeg har flotte, meningsfylte dager – og nyter livet på alle mulige måter. Som vanlig deler jeg noen av forrige ukes hverdagsgleder med dere.

1. Opprydning på iMacen
Jeg har mange, mange filer. Tusenvis av bilder, mange tekstfiler – mange minner. Og nå var det på tide og virkelig ta tak i disse. Rydde opp, sortere, kategorisere og slette – en gang for alle. Det føles veldig godt å si at jeg nå har en ryddig mac og virkelig oversikt over alle filene jeg har samlet opp i løpet av årene som har gått. Jeg fikk min første bærbare pc i 2005, så det sier seg jo selv at det har blitt litt filer.

2. Boken «Hvorfor hopper jeg» av Naoki Higashida
I uken som gikk leste jeg tre bøker. En av dem var boken «Hvorfor hopper jeg». En vakker skildring om å leve med autisme, skrevet av en 13-årig gutt. Selv om hans verbale kommunikasjon er tilnærmet ikke-eksisterende, tar han oss med på en reise, der han skriver om livets mange forunderligheter. Dette er en sår, men også hjertevarm bok. Anbefales på det sterkeste!


3. Endringer
Denne uken ga meg flere store og små endringer i livet. Nødvendige forandringer som gjør at jeg kan fortsette å utvikle meg som menneske. Noen ganger betyr det å gi slipp på ting jeg fyller tiden min med, enten det gjelder tanker, andre mennesker eller ulike aktiviteter. Å gi slipp kan være nødvendig for å komme videre. Mitt liv er ikke ment til å være stillestående, selv om jeg noen ganger kan bli litt overveldet over hvor raskt forandringene finner sted. Men jeg smiler og er glad for alt det livet har å tilby.

Hva var dine hverdagsgleder i uken som gikk?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s