Å feire livet

i en tidløs melodi
danser vi
som frie mennesker

vi ser
hverken
det som har vært
eller
det som skal bli

vi ser
det som er
det eneste
som virkelig betyr noe

Feiring er det åttende temaet i tekstutfordringen sammen med Aspergerinformator. Da føltes det riktig å skrive om å feire livet. Vi har akkurat passert en feiring som jeg ikke markerer, nemlig 17. mai. Om halvannen måned fyller jeg år, og det er heller ikke noe jeg feirer. Men jeg feirer stadig livet, på ulike måter. Gleden over å bare være til. Teksten over er skrevet i 2013, men jeg synes den passet til temaet.

Neste lørdag er temaet «fantasi», så da kan dere fantasere videre om hva jeg deler med dere. Jeg kan si såpass som at teksten bærer preg av alvoret den omhandler. Fiksjon, men ikke som i eventyr med andre ord.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s