Blomsterpikens drøm
Blomsterpiken drømte stadig om sin egen hage. En rosehage, men også med innspill av andre vakre vekster. Både blomster og grønne planter. Hun tenkte stadig at hvis hun bare fikk oppfylt dette ønske, ville alt ordne seg. Tider kom og tider gikk, og etter en stund blomstret det rundt henne. Hverken rosehagen eller hun selv var i nærheten av slik hun hadde trodd det skulle bli. For sannheten var at blomstene var enda mer intense og vakre. Og hun selv? Hun hadde fått alt hun kunne drømme om, selv om hun ikke visste det selv på den tiden. Noen drømmer finner sted underveis, på veien – på reisen kalt livet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s