Edle dråper

Tørker opp
dråpene fra i går
med dagens avis

Absorberer
din smerte
farger morgenavisen

Nok en tur
innom spritsjappa
trenger edle dråper
denne gangen

Fantasi
er det niende temaet i tekstutfordringen sammen med Aspergerinformator.  Heldigvis er teksten kun basert på fantasi. Fiksjon. Jeg drikker ikke, det er et valg jeg tok for nesten to år tilbake. Avholds og stolt av det, fordi noe annet ikke er et alternativ.

Nå skal jeg ikke overdrive, men jeg kan vel si at innholdet i teksten fort kunne blitt til en sannhet. Når man er et såpass svart/hvitt i tankegangen som jeg er, alt eller ingenting – da er det best å slutte før ting går for langt i feil retning. Jeg har lett for å bli avhengig av ting og mennesker, det er det som er den nakne, utilslørte sannheten. Nettopp derfor er det så viktig at jeg avstår fra alt som heter alkohol, røyk eller rusmidler. At jeg er en sterk motstander av ovennevnte er også en stor fordel.