Hverdagsgleder i uke 21

Da nærmer vi oss juni med stormskritt, men før den tid – skal jeg som vanlig oppsummere uken som har vært. Hva var mine hverdagsgleder?

1. Mange kreative tekster
Denne uken førte med seg flere ulike, kreative tekster. Tekster jeg er stolt over å ha skrevet, og som jeg gleder meg til å dele på begge bloggene mine etter som tiden går. Forrige uke var generelt en uke hvor jeg tenkte ufattelig mye. Både kreativt og konkret. Rasjonelt og fantasifullt. Jeg tenkte på det livet jeg har nå, hva som skal komme og hva som har vært. Hva jeg drømmer om, hvilke mål jeg går etter. Hva alle disse årene ville bringe med seg, i form av opplevelser, ord og fotografier.

2. Fysisk aktivitet
Jeg bevegde meg mer enn jeg gjennomsnittlig gjør, i uken som gikk. Heldigvis får jeg vel kanskje si, for de siste ukene har ikke ført med seg nevneverdig mye fysisk aktivitet. Men det er sommer ute, og jeg er motivert for å få en sunnere kropp som det er bedre å bli gammel i. «Sommerkroppen» kunne jeg ikke brydd meg mindre om! Men jeg er i gang med å iverksette enkelte tiltak for å sakte, men sikkert gå ned noe i vekt og endre litt på livsstilen min. For min egen del. En begynnelse, med ulike delmål. Jeg er spent på hva dette året bringer med seg.


3. Normalisert stoffskifte
Jeg har i mange år hatt lavt stoffskifte. Det har riktignok vært stabilt over flere år nå, men på en noe høy dose med stoffskiftemedisinen Levaxin. Jeg har lenge hatt som mål å redusere dosen, med tanke på at jeg er ganske imot medisiner man kan klare seg uten/redusere mest mulig. Dette er mye på grunn av mitt syn på å tilføre kroppen kjemikaler, og ikke minst årevis med kraftig medisinering relatert til psyken (i fortiden) – som har satt sine spor.

Uansett, poenget mitt er at jeg i forrige uke bestemte meg for at det var på tide å redusere Levaxin, etter at jeg mottok resultatet på de nye blodprøvene i posten. Det er på høy tid, da jeg på nåværende dose har for høyt stoffskifte. Som vanlig, tar jeg slike beslutninger selv uten å rådføre meg med legen (ingen fare: jeg har satt meg grundig inn i de ulike prøvene jeg tar, og legen går god for det). Jeg drømmer om å kunne leve helt uten stoffskiftemedisiner i fremtiden, men det er fortsatt en lang vei å gå. Et skritt av gangen.

Hva var dine hverdagsgleder i uken som gikk?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s