Hverdagsgleder i uke 22

1. Tid til refleksjon og ettertanke
Det er ikke det at jeg ellers ikke har tid, for tid er det jeg har mer enn nok av i hele verden. Men det er likevel ikke alltid jeg tar meg tid til en ordentlig pust i bakken, og faktisk tenker over ting. Refleksjon og ettertanke er svært viktig om jeg skal komme noe sted her i livet. Da tenker jeg på min egne personlige utvikling, ikke nødvendigvis å «komme opp og fram» eller noe som andre mennesker legger spesielt merke til.

Jeg trenger å tenke over det som har vært og det som skal komme. Bearbeide fortiden og planlegge fremtiden. Sette meg mål, tenke over egne ønsker og drømmer. Lære av mine feil og fortsette å lykkes (og feile). For det er det som får meg til å vokse som menneske. Erfaringer. Det er fint, men også krevende.

2. Supper
I begynnelsen av uken mottok jeg en pakke med ulike veganske supper jeg hadde bestilt fra en nettbutikk i Bergen. Jeg er veldig glad i supper, og har kost meg med masse god mat denne uken. Hovedsakelig suppe med tilbehør.

IMG_9343
3. Redigering
Jeg har fått redigert mange flere bilder enn det jeg vanligvis gjør i løpet av en uke. Det varierer selvsagt fra uke til uke, og avhenger også av hvor mye jeg fotograferer. Jeg er i hvert fall godt fornøyd med det jeg har skapt.

Hva var dine hverdagsgleder i uken som gikk?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s