En dag av gangen

Lærer fremdeles å leve
– en dag av gangen

Vet ikke om jeg vil
snuble – falle

Prøver å holde hodet klart
skyve bort tankene


16. juni 2015


Jeg smiler når jeg tenker på hvor langt jeg har kommet, bare på disse to årene. Jeg er stolt over hvor mye jeg har vokst som menneske, og hvilke massive endringer som har funnet sted. Jeg har kjempet hardt og vunnet stort. Lært meg å leve, etter jeg tok et skritt av gangen – i riktig retning. Jeg fortsatte å gå videre, og fant min egen vei å gå på i livet.

Om du ikke ser noen utvei eller ikke finner den rette veien – husk at du alltid kan tråkke opp din egen sti. Det finnes ingen fasit på hvordan ditt liv skal se ut. Og derfor bør du heller ikke la noen få bestemme hva du skal føle, hva du skal tenke eller hvilken retning livet ditt skal ta.

Du er sjefen i ditt liv!

2 kommentarer om “En dag av gangen

  1. Det er fint å lese at du står stødigere enn for to år siden. Men like glad i deg er jeg samme hvor du er på veien, stående, gående eller liggende i grusen etter et fall. Meg har du i alle fall. Og jeg vil heie på deg på veien.

    • Takk! Jeg er glad for å høre at du er der for meg uansett. Men jeg er også veldig glad for hvor langt jeg har kommet på 2 år. For på den tiden var jeg bare en skygge av meg selv. Et menneske jeg ikke hadde likt den dag i dag. Så heldigvis har jeg endret meg. Det som er litt tragi-komisk er at andre mennesker likte meg bedre den gang. I hvert fall noen, for jeg har mistet mange på veien etter som jeg har endret meg. Jeg liker i hvert fall bedre den personen jeg er nå, og ville aldri byttet bort det for å ha disse menneskene i livet mitt. For jeg HAR forandret meg for mye for dem, ingen tvil om det. De liker ikke den jeg har blitt og jeg fikk opp øynene for at de ikke passet inn i livet mitt. Vinn-vinn eller noe sånt.

      Jeg gleder meg til tekstutfordringen vår i dag 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s