Det handler om hjertet ditt

#1
Armene i kors

beskytter hjertet ditt

#2
Følg meg hjem
hold meg hardt

#3
Forstå kjærligheten
så forstår du
livet


Kjærlighet kan være vondt og kjærlighet kan være vakkert. Og nettopp det er temaet til denne ukens seksordsnoveller sammen med aspergerinformator.com. Jeg vet ikke om jeg virkelig har elsket noen, eller om jeg noensinne kan bli i stand til det. Å gi så mye av meg selv til en annen.

Men kjærlighet er et vidt spekter av følelser, og jeg har uten tvil opplevd noen former for kjærlighet. Fra mine foreldre og andre omsorgspersoner i oppveksten. Den ubetingede kjærligheten som kun en hund kan gi. Og kjærlighet til venner. Å være glad i. Jeg elsker livet, har lært å gi kjærlighet til meg selv og vet å verdsette mennesker rundt meg som jeg er glad i.

Det er likevel andre former for kjærlighet enn den du kan føle til bare den eneste ene. Jeg har vært betatt og forelsket, men aldri elsket. Det er en vesentlig forskjell.

2 kommentarer om “Det handler om hjertet ditt

  1. Ja det er vesentlige forskjeller, som jeg selv bare aner konturene av. Dette var fine, små tekster om noe stort i livet som også kan ta form i det lille.

    • Takk. Jeg synes det er fint å tenke på at kjærlighet kan være så mye mer enn å elske den eneste ene. Jeg elsker jo livet, foreldrene mine og pelsbarnet mitt. For noen (meg) er det nok, Og det er det viktigste. Verre med de som føler seg fortapte eller ensomme fordi de ikke finner den rette. Jeg tenker at det sikkert kan være noe som beriker livene til mange, men at man i bunn og grunn ikke bør være så avhengig av andre mennesker. Jeg er fullstendig og hel alene, og det burde være grunnlaget til de fleste – selv om det ikke virker slik. Jeg kan egentlig ikke fatte hvordan folk flest har nok å gi til et annet menneske, og i hvert fall ikke de som mener de lever et «dårligere liv» som single. Kanskje det ikke er meningen at jeg skal skjønne det, men bare nyte aleneheten min og at jeg er selvstendig. Jeg er stolt av å være singel. 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s