Hverdagsgleder i uke 24

Nok en uke har meldt sin ankomst og vi er over halvveis i måneden allerede. Forrige uke gikk raskere enn forventet, men som vanlig deler jeg tre gleder fra uken som har vært. Det viktigste er ikke hva som gjør deg glad, men at det for deg er noe som gir glede. Noen av mine hverdagsgleder er kanskje ikke til like stor glede for andre mennesker, mens det andre finner glede i – kanskje ikke er av interesse for meg, eller passer livet jeg lever. Og det er også helt greit!

1. God mat
Jeg har spist mye god mat denne uken. Blant annet en deilig smoothie, en salat med mye godsaker, tortilla med pulled oumph og en ferdig karrigryte fra Kiwi i den nye serien Digg Vegetar. To av rettene deres er veganske, så jeg ser fram til å prøve den andre også – bare jeg finner den i butikk.

2. Vakre toner
Jeg har lyttet til mye god musikk denne uken. Jeg har blant annet hørt på håper du har plass av Cezinando, mens jeg har tenkt på de menneskene som har plass i hjertet mitt – og de jeg har gitt slipp på.  I don’t wanna live forever av Sara Farell og Simon Samaeng har også strømmet ut i rommet. Jeg liker sangen, men er uenig i tittelen. For jeg VIL leve for alltid! I hvert fall så lenge det er fysisk mulig.

Jeg har også hørt på London av Dj Antoine mens jeg gikk turer i passe tempo, og når jeg gjorde treningsøvelser på kjøkkengulvet. Tro meg, jeg ser fryktelig merkelig ut – men det viktigste er at jeg er i bevegelse, kjenner pulsen stige og svetten renne.


3. Serier og filmer
Jeg har sett en god del filmer og serier denne uken. Blant annet en god del episoder av Pretty little liars, den første episoden i sesong 5 av Orphan black og filmen Lavender.

Hva var dine hverdagsgleder i uken som gikk?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s