Svak og sterk

Jeg føler alt så sinnsykt sterkt. Det er vondt og vakkert på samme tid. Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte. Men noen ganger treffer det meg så sterkt.

Livet treffer meg, og jeg etterlates i ruiner. Knekt, gråtende og nærmest tilintetgjort. Det er i hvert fall slik det føles. Andre ganger treffer livet meg og løfter meg opp til høyder jeg ikke trodde at eksisterte. Eufori og bunnløs smerte – i en evig symfoni. Fram og tilbake. Opp og ned. Og selv om det gjør vondt at jeg føler alt så sterkt, at sanseinntrykk er forsterket, at jeg ikke er nevrotypisk – er det også det som gjør godt. Det å være annerledes. Det å se det som ikke alle andre ser. Å se verden med andre (og kanskje nye) øyne. Finne glede i detaljene. Finne trøst i systemer. Omfavne det gode ved å ikke passe inn.


Jeg er bare et menneske, et annerledes menneske som kanskje føler ting litt sterkere enn det du gjør. Hei, mitt navn er Vinterblomst – og jeg har Asperger. Jeg har hatt diagnosen i snart 9 år, og denne bloggen skal ikke handle om hverken det, andre diagnoser eller min fortid i psykiatrien. Men den skal til tider handle om følelsene mine, på godt og vondt. Styrker og svakheter. Gleder og sorger.

Velkommen skal du være, til en annerledes-blogg. Det har nå gått tre måneder siden jeg opprettet Vinterblomst, og derfor velger jeg å dele en litt annerledes bit av meg selv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s