Hverdagsgleder i uke 25

1. Idéer og konklusjoner
Denne uken har ført med seg nye idéer og tanker om fremtiden, samtidig som jeg har tatt noen viktige avgjørelser – for å gjøre nåtiden best mulig. Jeg utvikler meg stadig som menneske, og det kan bety harde valg og endringer som ikke er helt smertefrie. Det kan koste både svette og tårer å vokse som menneske. Likevel er det så absolutt verdt det!

2. Tinas wok
På onsdag var jeg ute og spiste deilig vegansk mat, på Tinas wok i Kragerø. Vårruller med grønnsaker i sataysaus, med ris til. Maten fortjener å vises frem:


3. Tur til Stavern
På torsdag hadde jeg en fin dagstur til Stavern. Jeg fikk fotografert masse, besøkt min kjære mormor og handlet en god del vegansk mat (da utvalget er bedre enn der jeg bor).

Hva var dine hverdagsgleder i uken som gikk?

 

Reklamer

3 kommentarer om “Hverdagsgleder i uke 25

    1. Det høres ut som fine hverdagsgleder! Nå blir det snart litt lesetid på meg også 😉 Har et par bøker som ligger på nattbordet og venter på og bli lest. Men først blir det vårruller til kveldsmat.

      Ønsker deg en riktig god uke 🙂

      Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s