3 kommentarer om “Høstvind

  1. Dette var et lite og veldig vakkert innlegg. Det er lenge til høsten er her, vi har noen sommerdager først, men når høsten kommer blir det en voldsom vind rundt meg i år. Da skal jeg mimre til din stille høstvind.

    • Hyggelige du likte det. Høsten er vakker og det er du også. Jeg håper høsten din blir overkommelig, og at vinden stilner raskt. Og tilbake sitter vi med en fargerik verden, når høsten er på sitt beste. Jeg gleder meg allerede nå til bladene skifter fra grønt til gult, og videre til oransje sterke farger.

      • De fargene skal vi fange med kameraene våre. Det blir fint. Jeg har sittet og planlagt i bloggen nå, og jeg tror det blir noen fine glimt fremover. Både å dele og ta del i. Vi møtes i innboksen når du vil!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s