Hverdagsgleder i uke 27

En ny uke har kommet, og som vanlig deler jeg tre hverdagsgleder fra uken som gikk. Små og store ting jeg verdsetter.

1. Bursdag
Jeg feirer i utgangspunktet ikke bursdag lenger, på samme måte som jeg ikke feirer jul eller markerer noen av årets merkedager. Det er et personlig valg, som jeg ikke forventer at alle forstår. Likevel, jeg hadde en fin markering av bursdagen min, sammen med mine foreldre og en god venn. Deilig vegansk burger på restaurant og en fin start på uken.

2. Tanker om fremtiden
I uken som gikk brukte jeg mye tid på tenke på det som er og det som skal bli. Jeg synes det er viktig å leve i nuet, men for å mestre nettopp det, må jeg også kartlegge fremtiden til en viss grad. Jeg trenger å ha noe å strekke meg etter, noe å jobbe mot. Og ideene var mange denne uken. Jeg tenkte, diskuterte med meg selv og skrev ned smått og stort.

3. Relasjoner
Jeg brukte mye tid på å tenke over relasjoner og hvilke mennesker jeg ønsker å bruke tid på. Jeg er en ensom ulv og trives aller best alene. Men noen relasjoner er verdifulle og verdt å ta vare på. Riktignok noen ytterst få, for så sær er jeg.

Hva var dine hverdagsgleder i uken som gikk?

4 kommentarer om “Hverdagsgleder i uke 27

  1. I uken som gikk, pakket jeg og ryddet jeg en hel masse. Etterpå kjente jeg meg litt fri og mer i balanse. For som du sier, for å få til å leve i nuet må man også planlegge litt. Jeg som skal flytte, må ta hensyn til det.

    Andre gleder var et herlig besøk av pappaen min. Jeg fikk meg også en ny spinner og lærte meg å bruke den på fingeren og ikke bare ha den i hånda. Det var gøy?

    Jeg fikk bilde fra hytta, der nevøen min lekte med bursdagsgaven fra meg og hunden min stod å så på. Rørt og lykkelig. Selv om jeg ikke kan være der.

    Gode samtaler på meldinger og epost og noen viktige samtaler med legen før hun gikk ut i ferie. Nå er det sommer og fri og jeg prøver å nyte at jeg kan sove lenge. Det er planen denne uka. Sove lenge og fotografere mye.

  2. Herlig å lese om hverdagsgledene! Mine hverdagsgleder denne uka var nok strandtur med barna, det å leke ute i plaskebasseng i hagen med dem og lek og serietitting på kveldstid. Men også en tur til Kristiansand med de to minste med overnatting på hotell ble utrolig koselig denne uka!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s