5 kommentarer om “Et ekte menneske

  1. Ekte mennesker som ser, vokser ikke på trær. Men kanskje får de plass på den nydelige busken du har fotografert. Jeg ser for meg menneskene som har betydd noe for meg og som ikke har gitt meg opp, og plasserer dem der. Takk for et godt innlegg.

    • Det er sant, ekte mennesker som ser – vokser ikke på trær. De kan være ganske sjeldne. Jeg bevarer disse vakre menneskene i tankene mine og i hjertet. Der varer de evig.

  2. Så vakkert ❤ Ekte mennesker, de er noe eget. Jeg synes ikke jeg kjenner noe særlig mange, men spesielt en får meg alltid til å smile når jeg tenker på vedkommende. Så mange kloke og oppbyggende ord kom derifra, jeg er glad for at jeg har de når ting blir tunge.

    • Jeg kjenner heller ikke spesielt mange, siden jeg sjeldent møter mennesker lenger, eller snakker med noen. Men i fortiden har jeg kjent flere mennesker som er verdt å huske. Selv om de ikke er en del av livet mitt lenger.

      Noen bekjentskaper blir kun flyktige og kortvarig, men de kan likevel være noe man bærer med seg hele livet! Jeg synes det er flott å tenke på. For noen av de beste relasjonene jeg har hatt, har ikke vært ment til å vare. Det har kanskje bare vært et par møter, eller kontakt over et par år. Jeg tror det er meningen at alle mennesker skal lære oss noe, gi oss noe så vi kan utvikle oss videre. At de kommer inn i livet vårt og tar oss med storm, før de forsvinner igjen, like raskt som de kom.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s