Alt det som knytter oss sammen

#1
Binder deg fast
til evig tid

#2
Det usynlige båndet
kunne ingen bryte

#3
Du sier de vakreste ting
gråtende

#4
Alt det
som knytter oss
sammen

#5
Visker bort
alle ordene
for alltid.


Bånd er temaet til denne ukens seksordsnoveller sammen med Aspergerinformator.com. Det er et spennende tema å skrive til. Alle de usynlige, sterke båndene vi skaper i relasjoner til andre mennesker. Alt det udefinerbare som knytter oss sammen. Det er én ting med de båndene vi selv er bevisst på, de vi forstår og kan gjenkjenne. Men verre er det med de båndene som binder oss fast. De som gjør at det gjør vondt å puste, både fysisk og mentalt. Når et annet menneske bærer din skjebne i sine hender. Da er det på tide å bryte bånd, gi slipp og frigjøre seg fra det som holdt oss tilbake.

Dessverre har jeg opplevd flere stygge brudd i mitt liv. Ingen kjærlighetsforhold, men flere maktforhold av ulik sort. Både venner, familie og autoriteter. Det kan gjøre vond å bryte opp, bryte fri. Og det kan være smertefullt om man er den som sitter igjen, uten å forstå helt hvorfor man ble sviktet.

2 kommentarer om “Alt det som knytter oss sammen

  1. Ja, noen bånd brytes. Noen ganger gjør det vondt. Noen ganger er det en nødvendighet likevel. Jeg håper de båndene du har i dag er gode. Jeg liker vår relasjon. Takk for at du er deg.

    • Ja, noen ganger er det nødvendig. Jeg tenker det kan gjøre vondt der og da, men at jeg i ettertid er glad for at jeg ikke har noen destruktive eller «giftige» vennskap lenger. Jeg liker også godt vår relasjon, den betyr mye for meg. Jeg har ikke så mange bånd i dag, men de få jeg har – er sterke. ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s