Go your own way
Livet er langt, men på samme tid meget skjørt og kort. Gå din egen vei, gjør det som er riktig for deg – mens du fremdeles har tid. Ingen av oss vet med sikkerhet hvor lenge vi har igjen. Selv om vi er friske og kanskje unge, kan det hende døden er nærmere enn vi tror.

Jeg tenker mye på døden. Ikke som noe trist eller vondt, men som en påminnelse om at jeg må leve , fordi man ikke har en garanti for morgendagen. Derfor velger jeg å gå min egen vei helt ut og bare gjør de tingene i livet som beriker hverdagen min.

Det er ikke sikkert alle har muligheten til å gjøre kun det de selv ønsker, men jeg tror likevel de fleste kan prioritere annerledes enn de gjør den dag i dag. Det viktigste er bare å vite at ingen andre skal avgjøre hvordan du former livet ditt. Ikke la andres meninger eller forsøk på å spille på følelsene dine hindre deg. Livet er skjørt, og livet er vakkert. Bruk det godt!

6 kommentarer om “Go your own way

 1. Jeg tror på nuet. Det vi har her og nå. Gripe det, holde fast i det. For hva som kommer etterpå, vet vi ikke. Plutselig kan man bli utsatt for sykdom eller ulykke, og tiden vi trodde vi hadde i framtiden blir annulert. Derfor passer jeg på å si til menneskene omkring meg at jeg er glad i dem mens jeg kan. For en dag, kan jeg ikke si det lenger.

  • Nettopp, vi vet ikke hva som kommer etterpå. Å leve i nuet er viktig.

   Jeg passer også på å si til mennesker at jeg er glad i dem, for man vet aldri når det kan være for sent. Så jeg benytter anledningen akkurat nå og skriver: jeg er veldig glad i deg. Vakre lille fugl ❤🕊

 2. Du har helt rett. Det finnes heller ingen fasit på livet, ingenting som sier at man MÅ leve i denne A4-modellen. Man må gjøre det man selv liker og ikke bry seg om hva omgivelsene måtte mene, da oppnår man ekte lykke etter min mening. Dette er noe jeg har lært etter mange år med kronisk sykdom – livet består av en brokete sti med mange oppover- og nedoverbakker, så det er viktig å fokusere på det som gjør en lykkelig…slik blir oppoverbakkene så små som mulig. Samtidig minner innlegget ditt meg om låta «Go Your Own Way» av Fleetwood Mac. En bittersøt liten perle av en låt, anbefales hvis du ikke allerede har hørt den. Ha en flott dag! 🙂

  • Takk for en fin kommentar! Jeg trives best med å gå min egen vei. A4 passer best som arkstørrelse synes jeg, hehe. Jeg er glad for at jeg i løpet av årene har lært meg å gi F i hva omgivelsene måtte mene. Og jeg er helt enig. Det er det som er ekte lykke (og frihet). Vi har kun et liv som vi vet om med sikkerhet, og det er virkelig altfor kort til å følge en annens vei.

   Ja, jeg har hørt sangen og synes den er veldig flott. Det er litt der tittelen kom fra 🙂 Ønsker deg en fin lørdagskveld videre.

 3. Noen dager tenker jeg at kropp er 1 promille og tanker resten. Vi er nesten bare tankene og følelsene våre. Tror folk ofte er blinde for egen påvirkningskraft, dessverre. Det fins jo et hav av muligheter, dersom vi bare klarer å se det. Det er helt klart at vi er våre egne begrensninger! Jeg er ikke noe unntak.

  Fin påminnelse om hva livet er, vinterblomst!

  God søndag og uke til deg!

  • Så sant, så sant! Vi er hva vi tenker. Jeg synes tankens kraft er vakkert og flott å tenke. Vi kan bli så mye, mye mer enn det vi kanskje er i stand til å forstå. Og det første punktet er å åpne øynene for hva som finnes der ute. Som du sier, et hav av muligheter 🕊😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s