Drømmer i fokus


I dag sitter jeg rolig og observerer egne tanker. Reflekterer over livet jeg har og endringene jeg ønsker å foreta meg. Livet er godt, riktig godt – men det kan alltid bli bedre. Jeg har ligget i dvale noen uker nå. Ventet på det riktige øyeblikket for videre utvikling. Og mens august går mot slutten, danner jeg meg et bilde av hvordan høsten kan se ut.

I dag skal jeg hvile. Både i tankene og i kroppen. Først skal jeg på en fin tur med pelsbarnet mitt og pappa. Med kameraet rundt halsen og kjeks i sekken. Kvelden skal jeg tilbringe i hjørnet av sofaen, med pleddet over meg, en god serie på telefonskjermen og vegansk pizza til middag.

4 kommentarer om “Drømmer i fokus

  1. Jeg er så glad for at du finnes! Og for at du deler, tanker, opplevelser, livet ditt. Jeg håper det blir en god høst og jeg gleder meg til å se alt du fanger med kameraet ditt. Det er vårt dette fotolivet, og vi deler det med hverandre (og noen tusen lesere).

    • Takk for en koselig kommentar, vennen min! Jeg er veldig glad for at du også finnes. At vi deler både fotolivet og skrivingen. Det er gull verdt! DU er gull verdt ❤😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s