Duggvått augustgress


Jeg kikker mot himmelen
lytter langs bakken
hører gresshoppene
og forestiller meg en sommerfugl
i det duggvåte augustgresset

Berører gresset varsomt
lytter til vannet som sildrer
fra fontenen

Fire lykkemynter
åpenbarer seg
mot den mørkegrønne bunnen

Jeg undres
om de fikk hva de ønsket seg
disse menneskene

2 kommentarer om “Duggvått augustgress

  1. Noen fikk kanskje det de ønsket. Noen ønsket kanskje for mye. Noen glemte å ønske seg noe og ble overrasket over hva sommeren kunne gjøre med en. Jeg tenker at sammen, er vi sterke i det våte augustgresset. Sola titter frem og jeg smiler til deg.

    • Jeg tror egentlig man alltid får det man ønsker seg på et vis. Men det kan manifestere seg på helt andre måter enn vi først trodde. Ikke minst; tankene våre gjenspeiler den vi blir. Derfor tror jeg også vi kan tiltrekke oss ting vi egentlig ikke ønsker, fordi vi bruker mye energi på negative tanker. Jeg valgte aldri å bli syk, men nå velger jeg å være frisk. Det sier litt om hva tankens kraft kan gjøre med en. Hvor sterke krefter som finnes inni hver og en av oss. Det gjelder å bruke det riktig. Jeg kunne ønske jeg forsto det tidligere.

      Jeg smiler til deg også, i denne forsvinnende augustmåneden. Snart kommer høsten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s