4 kommentarer om “Alt det vi ikke snakker om

  1. Sannheten får du, stykkevis og delt. Akkurat som jeg er. Men jeg kunne ønske alle var rett frem og ærlige. Jeg blir så fryktelig skuffet når jeg finner ut at det jeg trodde på, er basert på løgn. Hva er virkeligheten da?

    • Ja, hva er virkeligheten da? Det er så mye enklere når folk er ærlige og ekte. Men slik er dessverre ikke verden. Selv om man finner ærlige mennesker, vil det alltid også være de som skuffer, sårer og lyver. Det er trist.

        • Ja, vi møtes. Jeg har fått litt mer orden på dagen nå, men den er fortsatt ikke helt grei. Heldigvis noen timer igjen før midnatt. Jeg er opptatt av lykkeskalaen vet du. Jeg må jobbe for å gjøre dagen litt bedre. Nå er jeg på 5. Med litt bilderedigering, serie og tortillas håper jeg å finne litt glede i kvelden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s