Fargesterke minnerJeg fanget disse fargene for mange år tilbake. De er en del av fortiden og et helt annet liv som jeg knapt kan gjenkjenne. Jeg var så ung da, så uvitende om hvor flott livet kunne være. Mye har skjedd siden den gang.

Kanskje er det på tide å gi slipp på minnene, og sette seg selv fri. Fjerne dem kan vi ikke, men vi kan velge om vi skal la det som har vært få bli en del av det som er nå. Fortiden vil alltid holde et tak i oss og være en del av vår historie. Bare husk at du kan forme historien som ennå ikke har skjedd. Det som skal komme.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s