Å komme seg bort litt

IMG_8847
Mens disse blomstene finner veien ut på verdensveven, er jeg på en liten reise. Ikke langt unna og ikke i så mange dager, men likevel nok til å kalle det en ferie. Egentlig kan man vel kanskje si at jeg har ferie hele tiden, siden jeg hverken jobber eller studerer.

Jeg dro til Oslo i går og skal være her frem til fredag. Fotografere i botanisk hage, nyte vegansk mat på restauranter og bare hvile. Dette er et forhåndsinnstilt innlegg, det er en fin funksjon på bloggen. Jeg ville bare dele disse flotte stemorsblomstene med dere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s