Hele alfabetet

Den neste tiden kommer jeg til å dele en alfabetutfordring, basert på ulike ord fra A til Å. Det vil være én tekst for hvert tema, og jeg poster de når jeg føler for det – med andre ord ikke fast.

Utfordringen er inspirert av antologifilmen The ABCs of death. Helene fra Aspergerinformator.com vil også dele innlegg til temaene.


Temaene er:
Er det noen temaer du synes virker spennende? 

 

31 kommentarer om “Hele alfabetet

  1. Jeg er i gang. Det ble ganske annerledes enn mine vanlige blogginnlegg og kommer vilkårlig utover i månedene som kommer, som bonusinnlegg. Takk for invitasjonen! Søndag sier jeg ab for bebreidelse.

  2. […] Øynene på gløtt, hjertet som dunket febrilsk i brystet. Brevet fortalte det han fryktet mest. Han hadde ikke engang kommet ut av skapet, og her sto han altså bundet fast – i både farskap og fangenskap de neste atten årene. Var det virkelig ingen grenser for hvor mange skap man kunne stå i samtidig? F for farskap er den sjette teksten i alfabetutfordringen. […]

  3. […] Kun et ja, ikke noe mer, før alt svartner for meg. Neste gang jeg våkner, befinner jeg meg i skogen ved fjellsiden. Det er daggry, og jeg kjenner kroppen verker. J for jakt er den tiende teksten i alfabetutfordringen. […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s