I poesiens verden

Jeg liker tanken på å skrive litt absurde tekster. Noe som får deg til å rynke på nesen, føle et hint av ubehag eller nysgjerrighet. Noe som fanger, ikke fenger. Noe utenom det ordinære. For jeg er alt annet enn ordinær. Så hvorfor skulle tekstene mine være det?

Jeg liker tanken på at Vinterblomst er mitt fristed. En blogg hvor jeg kan slippe alle hemninger og frigjøre meg selv. Tekstene er kanskje skjønnlitterære, og kanskje er de en del av et liv du bare ikke kjenner til.

Jeg liker at det ikke finnes noe skille for rett eller galt i poesiens verden. Jeg kan leke med ord, historier eller virkelighet. Og jeg er den eneste som kjenner sannheten.

2 kommentarer om “I poesiens verden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s