F for farskap

DNA-testen lå som en ruvende kjempe i hånden hans. Et tynt stykke papir, men likevel tyngre enn alt han noensinne hadde holdt i hendene sine. Han rynket nervøst på nesen før han brettet brevet til side. Dette var sannhetens time, og spørsmålet om fangenskap eller frihet.

Øynene på gløtt, hjertet som dunket febrilsk i brystet. Brevet fortalte det han fryktet mest. Han hadde ikke engang kommet ut av skapet, og her sto han altså bundet fast – i både farskap og fangenskap de neste atten årene. Var det virkelig ingen grenser for hvor mange skap man kunne stå i samtidig?


F for farskap
er den sjette teksten i alfabetutfordringen.

En kommentar om “F for farskap

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s