Å følge elven

Jeg følger ikke strømmen, majoriteten eller det som kanskje er forventet av meg. Jeg følger elven, og renner videre gjennom livet. Noen ganger er jeg en liten bekk, andre ganger et verdenshav. Men viktigst av alt, jeg følger min egen vei.

Noen ganger krysses kanskje våre veier, men vit at det bare er midlertidig. Snart vandrer (eller svømmer) jeg videre. Forsvinner ut i det mørke vannet, til det eneste du ser: en liten prikk i elven, et snøfnugg på verdenshavet.


En passende sang for anledningen: I follow rivers av Lykke Li.

2 kommentarer om “Å følge elven

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s