M for minimalisme

Minimalisme
økonomisk frihet
frigjort menneskesinn
livsvisjoner


M for minimalisme er den trettende teksten i alfabetutfordringen. Minimalisme har endret livet mitt. Det siste året har brakt med seg endringer jeg tidligere bare kunne drømt om.

Å frigjøre seg fra materielle gjenstander og unødvendig rot og stress, kan være gode startkabler for å rydde opp i eget sinn. Først en fysisk transformasjon i hjemmet mitt, deretter en mental opprydning. Minimalisme var min vei ut av tilbakevendende depresjoner, og en døråpner til livsglede og harmoni.


Les gjerne The art of letting go, der skriver jeg mer om minimalisme.

3 kommentarer om “M for minimalisme

    • Takk, jeg er også glad for at jeg fant den døråpneren jeg trengte. Hadde aldri engang drømt om at minimalisme kunne gjøre så mye for psyken min.

      Ja, håper det blir noen fine fotografier i løpet av høsten. Nå har det regnet så mye i det siste, og kombinert med merkelig døgnrytme har det blitt lite bilder. Men jeg har heldigvis mye på lager å redigere 🙂

      Det er nok lurt å ha reim på kameraet ja. Jeg hadde ikke turt å bruke mitt uten, da hadde det trolig vært ødelagt for lengst.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s