Hun med rosebladene

IMG_2086Om du skal lese bare én vakker og hjerteskjærende bok i høst, burde det være «Rose – en historie fra virkeligheten» av Paal-André Grinderud. Fell noen stille tårer, la den berøre hjertet ditt og fortelle deg om hvordan et menneskeliv kan være. Den bretter ut en historie, et kvinneliv gjennom 84 år. Om hvor vakkert og likevel fryktelig livet kan være. Poetisk, ekte og gripende får vi høre om Rose. Hun med rosebladene og alle samtalene med sin døde far. Hun som danser videre i tankene mine. Takk for historien din! Jeg skal bære den med meg i hjertet. Aldri glemme.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s