Det skulle varit du

Lytter til «fanfanfan» av Joakim Thåström. Tenker på alt som har vært. Har mest lyst til å legge meg ned i fosterstilling å gråte. Men jeg vet jeg er sterkere enn som så. At ikke tårene er nødvendige. Noen dager er det nødvendig å gråte, men dette er ikke en av dem. Jeg lytter videre, pakker meg inn i den blomstrete dyna og venter på at følelsene skal roe seg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s