R for ringvirkninger


Alder: 13

Se meg da for faen!
jeg skriker
gråter millioner av tårer
bare for deg

Ser fanden på veggen
gråter
ber om å få slippe

Urolig i nattemørket
du gjorde meg igjen til en søvngjenger
i en alder av tretten

Sliter med å skille
mellom drøm og virkelighet
finner freden i mitt eget blod
og helvete bryter løs

Har du hørt om ringvirkninger?


R for ringvirkninger er den attende teksten i alfabetutfordringen.

3 kommentarer om “R for ringvirkninger

  1. Dette var en sterk tekst og jeg LIKTE den! Enda sånn som den skriker av smerte, så hadde den noe vakkert i seg. Akkurat så vakker som du er med alle dine nydelige bilder tatt med kort og lang lukkertid. Takk for at du er til!

    • Tusen takk! Jeg er glad for at du likte den. Den er sår og vond, men jeg ble ganske fornøyd med den. Tenkte egentlig å poste noe annet, men denne føltes riktig. Ekte, om barndommens ringvirkninger.

Kommentarer er stengt.