Så underlig det følesSolen, det varme lyset. Så fjernt det virker i disse kalde vinterdager. Så underlig det føles, når det bare i løpet av noen dager kan gå fra høst til vinter. Verden ligger nesten tåkelagt tilbake og byr på vinterlys, minusgrader og glatte veier. Jeg er så utrolig takknemlig for variasjonen i årstidene. At jeg bare kan få oppleve alt sammen.

2 kommentarer om “Så underlig det føles

  1. Det er fint med årstidene, skillene, forskjellene og sjarmen hver og en har. Og ikke minst det ulike lyset å fange opp med lukkertid og blenderåpning. Ønsker deg en så god søndagskveld som mulig. Det er vinter her i dag, med 2 cm nysnø. Ikke mye, mer som melis, men det passer jo i denne søte førjulstid.

    • Ja, hver årstid har sin egen sjarm! Her er det rett under null, men ingen snø. Vi har hatt et snøfall i vinter, men det forsvant for et par dager siden. Tipper det kommer litt mer til uka. Håper i hvert fall det!

      Søndagskvelden min er god, med spagetti og soyafarse i tomatsaus, bilderedigering og god musikk. Håper du har det greit også.

Kommentarer er stengt.